wegvervoer

Uw VRACHT VERVOERD MIDDELS EEN BINNENVAARSCHIP

Het vervoer over het water is een snelle en efficiënte manier om goederen te vervoeren.

Over transport over het water

Transport over het water is een van de meest economische manieren om goederen van de ene plaats naar de andere te vervoeren. Binnenvaartschepen zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze schipsoort is uitermate geschikt voor het vervoeren van zowel kleine als grote ladingen. Binnenvaartschepen hebben een lagere benzineverbruik, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan andere transportmiddelen. Daarnaast zijn deze schepen veel flexibeler; ze kunnen stoppen en starten wanneer nodig en kunnen zelfs zijrivieren bevaren die voor andere transportmiddelen niet toegankelijk zijn. Binnenvaartschepen kunnen ook goederen vervoeren die niet in kleinere vrachtauto‘s passen, zoals bulkgoederen, projectcargo en containers.

Wat zijn de voordelen van vervoer over het water

U zult er wellicht niet direct aan denken, maar voervoer middels een binnenvaartschip kan voor u veel voordelen opleveren. Hieronder leest u de voordelen op een rijtje.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.