Uw Partner voor Logistieke en Transportoplossingen

Wie zijn wij?

banc logistics, gevestigd op het prachtige voormalige eiland Marken aan het Markermeer, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van complexe logistieke vraagstukken. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige logistieke en transportdiensten. Onze oprichter en algemeen directeur, Cornelis Honingh, staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van efficiënte oplossingen voor uw uitdagingen.

Wij bieden oplossingen op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke logistieke behoeften. Of het nu gaat om het vertegenwoordigen van uw bedrijf in de Benelux, het verbeteren van interne logistieke processen of het leveren van diverse diensten, wij hebben de expertise en middelen om aan uw eisen te voldoen. Ons doel is om uw logistieke processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Bij banc logistics streven we naar langdurige partnerschappen en stellen we de tevredenheid van onze klanten voorop. Met ons uitgebreide netwerk, zorgvuldig geselecteerde partners en geavanceerde technologieën kunnen wij flexibel inspelen op veranderende marktomstandigheden en u de beste oplossingen bieden.

Neem vandaag nog contact op met banc logistics en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw logistieke uitdagingen op te lossen. Samen tillen we uw bedrijf naar nieuwe hoogten.

C. Honingh

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.