Expeditie

Als expediteur kan banc logistics op elke mogelijk manier u assisteren om uw goederen van de verkoper bij de koper te leveren, waarbij het gehele proces of een gedeelte van het proces door ons kan worden behandeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geschikt transportmiddel, een betrouwbaarbare vervoerder, een transport verzekering, het afhandelen van de vervoersdocumenten en het afhandelen van douaneformaliteiten. Of het nu van Breda naar Groningen moet worden gebracht, of van Dusseldorf naar Orlando, wij vinden samen met u een passende oplossing om uw goederen snel, econimisch en duurzaam te doen vervoeren.

Er zijn verschillende modaliteiten waar wij naar kijken. Denk hierbij aan transport per ocean carrier over zee, per vliegtuig door de lucht, per vrachtwagen of trein over land en per binnenvaartschip over kanalen, rivieren en meren. Voor meer complexe oplossingen kunnen we deze modaliteiten combineren om een oplossing te kunnen beiden die zo dicht mogelijk bij uw wens komt: moet het een snelle levering zijn, moet het een duurzame oplossing zijn, of een combinatie hiervan, wij regelen het voor u.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.