Over logistiek

Specialist in logistieke processen

Als logistieke partner begrijpen wij als geen ander dat uw bedrijf vraagt om hoge efficiëntie op het gebied van interne en externe logistieke processen. Daarom zetten wij ons volledig in om deze processen te optimaliseren en uit te voeren, zodat u zich kunt richten op uw core business.
Dankzij ons brede netwerk over de hele wereld en onze gedegen automatisering, kunnen wij flexibel, creatief en snel omgaan met alle uitdagingen die op ons pad komen. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften en wensen.
Wij blijven niet stil zitten na de implementatie van onze oplossingen, maar houden alles scherp in de gaten en blijven processen verbeteren om zo de hoogste efficiëntie te behalen en kosten te besparen.
Wij geloven dat een goede logistieke partner niet alleen een efficiënte afhandeling van uw goederen moet bieden, maar ook moet meedenken over toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden.

Over expeditie

De expediteur waar u op kunt vertrouwen

Banc Logistics biedt als expediteur ondersteuning bij het vervoeren van goederen van verkoper naar koper, waarbij we het hele proces of delen daarvan voor onze rekening nemen. We bieden verschillende modaliteiten aan, waaronder transport per zeevracht, luchtvracht, vrachtwagen of trein over land, en binnenvaartschepen.

Wij kunnen deze modaliteiten combineren om een (duurzame) oplossing te vinden die zo dicht mogelijk bij uw wensen aansluit. Of het nu gaat om één zending naar één adres of verschillende hoeveelheden van diverse goederen naar meerdere vestigingen op verschillende tijdstippen, wij zorgen ervoor dat uw goederen probleemloos worden gedistribueerd.

Over opslag

Opslag en overslag van uw zending

Banc Logistics biedt haar klanten de mogelijkheid om hun goederen tijdelijk op te slaan wanneer deze van de ene vervoersmodaliteit naar de andere moeten worden overgezet.

Wij kunnen dit op elke schaal faciliteren

Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer goederen van een vliegtuig naar een vrachtwagen moeten worden overgebracht, of van een schip naar een trein. Het tijdelijk opslaan van goederen kan ervoor zorgen dat het transport efficiënter wordt, doordat het mogelijk is om verschillende vervoersmodaliteiten te combineren.

Door ons brede netwerk van transporteurs kunnen wij helpen om uw voorraad van goederen op te slaan, tussen uw fillialen te verspreiden en tijdig bij uw eindklant te leveren. Wij kunnen dit op elke schaal faciliteren wat van toepassing is voor uw bedrijf: regionaal, nationaal of internationaal. Hier maken wij ook gebruik van dezelfde modiliteiten als bij de expeditie en afhankelijk van uw wens kunnen wij inzetten op snelheid en duurzaamheid.

Over vertegenwoordiging

Vertegenwoordiging binnen de Benelux

Heeft u behoefte aan iemand die namens u de goederen in ontvangst neemt op een zee-, binnen- of luchthaven in de Benelux en die de douaneformaliteiten en aflevering van de goederen naar de eindgebruiker afhandelt? Dan kan Banc Logistics dit voor u regelen.

Wij begrijpen dat douaneformaliteiten voor import en export complexe handelingen vereisen en specifieke kennis vereisen. Zelfs kleine onjuistheden kunnen leiden tot aanzienlijke vertragingen en mogelijk tot een te late aflevering van goederen. Daarom hebben de douane declaranten van Banc Logistics kennis van de wet- en regelgeving en begrijpen ze de uitdagingen in de internationale logistieke keten. We zorgen voor de juiste douanedocumenten en een snelle afhandeling, zodat uw goederen snel en efficiënt worden afgeleverd.

Over consultancy

Uw logistiek verder met onze consultancy

Naast transport- en logistieke diensten bieden wij ook consultancy services aan om u te ondersteunen met onze interne kennis bij het opbouwen van uw mogelijkheden, procedures en netwerken van binnenuit. Op basis van uw transportdoelen kan Banc Logistics u helpen uw organisatie en netwerk voor te bereiden om deze logistieke doelen te bereiken.

Over duurzaam vervoer

Duurszaam vervoer, dat is de toekomst

Banc Logistics investeert al sinds 2009 in duurzaam transport met LNG en blijft nu met Bio-LNG investeren om zwaar wegtransport de stap naar 2030 te laten zetten. TLN heeft plannen opgesteld om CO2-uitstoot te verminderen en bedrijven kunnen ook zelf bijdragen aan duurzaamheid door bijvoorbeeld digitale documentatie en alternatieven voor verpakkingen te gebruiken. Banc Logistics vindt duurzaamheid belangrijk en biedt in combinatie met MVO winstkansen voor iedereen. Het overstappen naar Banc Logistics als logistieke partner verloopt soepel dankzij de expertise en samenwerking met uw eigen mensen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.